duradecor sobna vrata akcija

U jesen sa stilom

Cijenite li čimbenik dobrog osjećaja u svom domu? Tada su vrata iz serije ProLine savršen izbor za vas. Pripremite se da vas impresionira visokokvalitetna Duradecor površina s vratnim krilom u ravnini ili s preklopom, a u željenom dekoru stvara ugodnu atmosferu koja vas poziva na opuštanje.

pvc stolarija i okoliš

PVC stolarija i okoliš

PVC stolarija ima nekoliko prednosti u odnosu na druge vrste stolarije koje mogu pomoći u zaštiti okoliša. Od čega se proizvodi i kako utječe na okoliš saznajte u članku.

 

pvc prozorske klupice antracit

PVC ili ALU stolarija

Jedna od prvih odluka koju morate donijeti prilikom adaptacije ili gradnje objekta je koju stolariju odabrati. Prije odabira bitno je dobro se informirati i razmisliti s obzirom da narednih 15-20 i više godina vjerojatno nećete ponovno ulaziti u takvu investiciju.

pvc ulazna vrata s dlx107 panelom

Ulazna PVC vrata već od 449 €

PVC vrata su pouzdan, izdržljiv, siguran i ekonomičan izbor za ulazna vrata.

Od 17.04.-30.04.2023. u Vinea centru izaberite PVC ulazna vrata u bijeloj boji i standardnim dimenzijama po akcijskim cijenama. 

pvc prozorske klupice antracit

Zašto su bitne prozorske klupice?

Prozorske klupice nisu samo dekorativni element prozora, već imaju i praktičnu svrhu u zaštiti od sunca i kiše, poboljšanju energetske učinkovitosti i pružanju korisne površine.

 

duradecor sobna vrata akcija

Zaljubi se u svoja nova sobna vrata

Za veljaču kažu da je mjesec ljubavi. Zašto se ove godine ne biste počastili, izabrali si nova sobna vrata i zaljubili se u njih? Mi smo sigurni da će se dogoditi ljubav na prvi pogled.

 

akcija gratis montaža u veljači i ožujku 2023

PVC Stolarija - Gratis montaža - akcija u veljači i ožujku 2023

Neko vrijeme razmišljate o zamjeni postojeće stolarije novom? Ili ste možda u fazi izgradnje kuće pa biste svoj novi dom opremili kvalitetnom PVC stolarijom?

Kontakt

ADRESA:
Trnava I. 18,
10 040 Zagreb

tel: +385 1 6140 143
mob: +385 99 3535 001

e-mail: prodaja@vinea-centar.hr

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - petak: 09:30 - 17:00h
Subota: 08:00 - 13:00h
Nedjeljom i praznicima: NE RADIMO