PVC Stolarija - Gratis montaža - akcija u veljači i ožujku 2023

Neko vrijeme razmišljate o zamjeni postojeće stolarije novom? Ili ste možda u fazi izgradnje kuće pa biste svoj novi dom opremili kvalitetnom PVC stolarijom? Sad je pravi trenutak za to jer u Vinea centru na sve narudžbe u veljači i ožujku dobivate gratis uslugu montaže za PVC prozore, balkonska vrata i klizne stijene.

PROFILI

Kod nas možete kupiti PVC stolariju s profilima poznatog njemačkog proizvođača Salamander.

U ponudi su dostupne dvije vrste profila:

1.         5-komorni Salamander Brugmann profil, ugradbene dubine od 73 mm s dvije izolacijske brtve i Winkkaus proPilot okovima te mogućnošću stakla debljine 24 mm i 36  mm. Ovaj profil je dostupan u bijeloj boji.

2.         6-komorni Salamander BluEvolution, ugradbene dubine od 82 mm s tri izolacijske brtve i Winkkaus ActivPilot okovima te mogućnošću stakla debljine 24 mm, 36 mm i 44 mm. Ovaj profil je dostupan u bijeloj boji te dekorima antracit, tamni orah i zlatni hrast.

KAKO NARUČITI NOVU PVC STOLARIJU?

Pošto svakom objektu i kupcu pristupamo individualno s ciljem što kvalitetnije suradnje, molimo da prilikom slanja upita uzmete u obzir da je za izradu informativne ponude potrebno dostaviti okvirne dimenzije traženih proizvoda. Mjere uzimate prema postojećoj stolariji ili od zida do zida ako ste u fazi izgradnje.  Stvarno stanje i konačnu ponudu dostavljamo nakon izvršene izmjere od strane našeg tima. Molimo da uzmete u obzir da se cijena informativne i  konačne ponude može razlikovati ako se radi o drugačijim dimenzijama od onih koje su nam dostavljene te ako se naknadno odlučite za dodatne proizvode kao što su rolete, komarnici, drugi profil, staklo, boja itd. Nakon slanja konačne ponude, za narudžbu je potrebna uplata avansa u iznosu od 50-70 % ukupne cijene. Svi proizvodi se rade po narudžbi, a nakon što stignu kod nas, kontaktirat ćemo vas za dogovor oko datuma montaže. Rok isporuke je 4-8 tjedana od uplate avansa.

ODRŽAVANJE PVC STOLARIJE

Nova PVC stolarija je proizvod kao i svaki drugi te zahtijeva redovito čišćenje i održavanje. Kada je riječ o održavanju, PVC kao materijal je iznimno zahvalan i uz minimalno utrošeno vrijeme, ostaje postojan dugi niz godina. Nakon ugradnje nove PVC stolarije, potrebno je odmah skinuti zaštitnu foliju s vanjske strane. U suprotnom se može dogoditi da se ona pod utjecajem visokih i niskih temperatura istopi ili zapeče i postane vrlo teška za skidanje. Isti princip je i ako ćete PVC stolariju skladištiti neko vrijeme prije ugradnje.

Kod čišćenja PVC stolarije potrebna Vam je mlaka voda, blago sredstvo za čišćenje ili pranje te mekana krpa. U pravilu sve što uobičajeno imate u svom domu. PVC stolarija se ne sastoji samo od PVC profila. Tu se dodatno nalazi još i ostakljenje, brtve, okovi i eventualno inox. U svakom slučaju, ne koristite oštre predmete i nagrizajuća sredstva (aceton, alkohol, kiseline itd.) jer bi tako mogli bespovratno oštetiti svoj novi proizvod.

Kontakt

ADRESA:
Trnava I. 18,
10 040 Zagreb

tel: +385 1 6140 143
mob: +385 99 3535 001

e-mail: prodaja@vinea-centar.hr

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - petak: 09:30 - 17:00h
Subota: 08:00 - 13:00h
Nedjeljom i praznicima: NE RADIMO