Ulazna PVC vrata već od 449 €

Akcijska ponuda PVC ulaznih vrata u Vinea centru

Od 17.04.-30.04.2023. u Vinea centru izaberite PVC ulazna vrata u bijeloj boji i standardnim dimenzijama, 90x200, 90x210, 100x200 i 110x200 po akcijskim cijenama.

  • 449 € - za vrata s classic panelima
  • 549 € - za vrata s inox aplikacijom obostrano

U cijenu nisu uključene usluge montaže, demontaže i sl., ali je iste moguće ugovoriti.

Moguće izglede vrata i ispune (panele) možete pogledati ovdje. Vrata su isporučiva odmah, ovisno o panelu za koji se odlučite. Dostupnost panela molimo da provjerite direktno sa zaposlenicima Vinea centra putem kontakt forme, broja telefona 01 6140 143 ili 099 3535 001 te putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Vrata po akcijskoj cijeni je moguće naručiti i u drugim dimenzijama, no rok isporuke je onda od 4-8 tjedana. Za vrata većih dimenzija koja podrazumijevaju dosvjetlo, nadsvjetlo itd.se vrši nadoplata.

 

U akcijsku cijenu je uključena standardna Merkury kvaka i rozeta u bijeloj boji te cilindar, no moguća je nadoplata ukoliko se odlučite za neke druge kvake i rukohvate iz naše ponude.

Image

Tehničke karakteristike 5-komornih SALAMANDER BRÜGMANN 73 AD vrata

Salamander Brügmann AD 73 mm – linija koja će zadovoljiti sve Vaše potrebe za proizvodom atraktivnog i čvrstog dizajna. Površine visoke gustoće omogućavaju vrlo lako održavanje, ali i ujedno izuzetno dugi vijek trajanja. Dizajn i raspored ćelija je osmišljen na način da značajno smanjuje troškove u kućanstvu. Inteligentna profilna konstrukcija s čeličnim umetcima osigurava odličnu stabilnost i pouzdanu sigurnost rada PVC prozora.

Tehničke karakteristike:

• DUBINA KONSTRUKCIJE: 73 mm

• PROFIL: 5-komorni profil

• BROJ BRTVI: dvije izolacijske brtve

• DEBLJINA STAKLA: IZO 4+16+4 LOW-E punjeno argonom, do Uw = 0,73 W / (m²/K)

• BOJA: bijela

 

Zašto izabrati PVC ulazna vrata?!

Postoje mnoge prednosti PVC vrata:

1. Izdržljivost: PVC vrata su vrlo izdržljiva i otporna na vremenske uvjete poput kiše, snijega, sunca i vjetra. Neće trunuti, ljuštiti se ili korodirati, što znači da će trajati mnogo godina bez potrebe za zamjenom.

2. Izolacija: PVC vrata imaju odlične izolacijske karakteristike. Zahvaljujući tomu, ona će zadržati toplinu u zimskim mjesecima, a hladnoću u ljetnim mjesecima, čime se smanjuju troškovi grijanja i hlađenja.

3. Niska cijena održavanja: PVC vrata ne zahtijevaju puno održavanja. Potrebno ih je samo povremeno očistiti vodom i blagim deterdžentom kako bi ostala čista.

4. Raznolikost stilova i boja: PVC vrata dolaze u širokom rasponu boja, stilova i dizajna. Mogu se prilagoditi različitim stilovima kuća, što ih čini vrlo popularnim izborom za modernizaciju ili obnovu postojećih kuća.

5. Sigurnost: PVC vrata su izrađena od čvrstog materijala i često imaju poboljšane značajke sigurnosti poput sigurnosnih brava, čeličnih ojačanja, i slično.

6. Ekološki prihvatljiva: PVC je materijal koji se može reciklirati, što znači da su PVC vrata ekološki prihvatljivija opcija od drugih materijala za izradu vrata.

Sve u svemu, PVC vrata su pouzdan, izdržljiv, siguran i ekonomičan izbor za ulazna vrata.

 

 

Kontakt

ADRESA:
Trnava I. 18,
10 040 Zagreb

tel: +385 1 6140 143
mob: +385 99 3535 001

e-mail: prodaja@vinea-centar.hr

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - petak: 09:30 - 17:00h
Subota: 08:00 - 13:00h
Nedjeljom i praznicima: NE RADIMO