O nama

Vaš dom zaslužuje najbolje!

Vinea centar je obiteljska tvrtka, osnovana 2018. godine kojoj je primarna djelatnost prodaja PVC stolarije. Naša crta vodilja prilikom osnivanja tvrtke bila je omogućiti kupcima opremanje doma na jednom mjestu bez da gube previše vremena obilazeći razne specijalizirane trgovine. I smatramo da smo u svojoj viziji uspjeli.

U našoj ponudi danas možete pronaći PVC stolariju, rolete, komarnike, sobna vrata,  protuprovalna vrata, garažna vrata, kao i ostale popratne proizvode. Za sve proizvode iz naše ponude nudimo i usluge dopreme, montaže, demontaže i ostalih radova.

Naš izložbeno prodajni salon proteže se na 120 m2 gdje kupac može pogledati široku paletu naših proizvoda.

U dosadašnjem radu stekli smo povjerenje mnogih kupaca. I kad su drugi govorili da se nešto ne može – mi smo dokazivali da se može. I upravo zato većina naših kupaca dolazi po preporuci.

Naši proizvodi su od uglednih svjetskih i domaćih proizvođača koji jamče kvalitetu po pristupačnim cijenama. S ponosom možemo reći da smo sa svim našim dobavljačima u iznimno korektnom poslovnom odnosu što dokazuje činjenica da smo od 2019. godine postali partneri Klase A Hörmannovog kućnog programa.

Vinea centar pridodaje jako veliku pažnju našim najmlađim kupcima i ne želimo da ih roditelji ostavljaju doma dok oni kupuju primjerice ulazna ili garažna vrata. Stoga smo za njih osmislili mali dječji kutak gdje se pod budnim okom roditelja, sigurno mogu igrati.

Image

Sve na jednom mjestu za Vaš dom

Stručno savjetovanje

Naše stručno osoblje nudi svojim kupcima individualna rješenja na područjima opremanja vlastitog doma.

Prodaja

U našem širokom asortimanu pronaći ćete gotovo sve proizvode kako biste svoju kuću ili stan pretvorili u Dom.

Usluge

Sve naše proizvode ugrađujemo sukladno uputama proizvođača i zakonskih regulativa.  Obratite nam se s povjerenjem.

U procesu ste renoviranja ili uređenja vlastitog doma?

Opremite svoj dom kvalitetom!

Interesira Vas kako izgleda naš salon?

Doborodošli u Vinea centar salon!

Pogledajte galeriju slika našeg prodajnog salona. U našem salonu možete pronaći bogatu ponudu opreme za Vaš dom. Posjetite nas na adresi Trnava I.18 , Zagreb, i odaberite najkvalitetnije proizvode jer Vaš dom zaslužuje najbolje.

Kontakt

ADRESA:
Trnava I. 18,
10 040 Zagreb

tel: +385 1 6140 143
mob: +385 99 3535 001

e-mail: prodaja@vinea-centar.hr

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - petak: 09:30 - 17:00h
Subota: 08:00 - 13:00h
Nedjeljom i praznicima: NE RADIMO