Očaravajuća udobnost i uvjerljiva sigurnost!

dvorišni pogoni hormann

Tek kada ugradite Hörmann motor na daljinsko upravljanje, Vaša dvorišna vrata postaju praktična. Zahvaljujući laganom pokretanju i zaustavljanju, vrata će se uvijek gibati mirno i ujednačeno. Sustav za prepoznavanje prepreka pouzdano štiti osobe i predmete i daje Vam osjećaj sigurnosti.

Korisne dodatne funkcije povećavaju Vaš komfor i čine ga savršenim. Automatski zatvorite Vaša vrata nakon unaprijed određenog vremena* ili djelomično otvorite Vaša vrata kako bi Vam ušli gosti. Priuštite si siguran i pouzdan pogon za dvorišnu ogradu.

Pogoni RotaMatic i VersaMatic opremljeni su i s praktičnim sustavom na baterije te opcionalnim solarnim modulom.

* za ovu funkciju potrebna Vam je dodatna foto ćelija.

Motor za krilna vrata RotaMatic

moor za krilna vrata Rotamatic

Hörmann motor za krilna vrata RotaMatic svojim je modernim i uskim dizajnom usklađen s Vašim krilnim vratima. Uz elegantan dizajn, izrazito je siguran i funkcionalan. Udobnosti upravljanja motorom ne morate se odreći čak ni ako ne postoji izravan priključak na električnu mrežu. Navedeno omogućava baterija RotaMatic Akku.

5 godina jamstva

Image

Motor za krilna vrata VersaMatic

VersaMatic motor za krilna vrata s integriranim upravljanjem idealno je rješenje za neobične ugradbene situacije. Prikladan je primjerice za ugradnju na vrlo duboke stupove za vrata ili ako se Vaša krilna vrata trebaju otvarati prema van. VersaMatic će Vas ujedno oduševiti dokazanom tehnikom - njegova je brzina individualno podesiva što omogućuje ujednačeno kretanje vrata bez obzira na dimenziju.

 

s zlijeb motiv

Versamatic

Motor za klizna vrata LineaMatic

Prednosti koje ističu motor za klizna vrata LineaMatic jesu kompaktno, po visini podesivo, lijevano, pocinčano kućište te plastika ojačana staklenim nitima i pouzdana pogonska elektronika. Ukoliko na dvorišnim vratima nemate strujni priključak, preporučamo Vam LineaMatic Akku Solar. Snažan akumulator smješten je u odvojenom kučištu, a punjenje se vrši putem solarnog modula.

 

s zlijeb motiv

Lineamatic

Zašto odabrati Hörmann dvorišni pogon?

Sigurnost

sigurnostZahvaljujući automatskom zaključavanju, Hörmann pogoni za dvorišna vrata su sigurni u svakoj fazi otvaranja i zatvaranja. Ako vrata prilikom otvaranja ili zatvaranja naiđu na neočekivanu prepreku, ona će se automatski zaustaviti. Dodatnu sigurnost jamče svjetlosne rešetke koje beskontaktno mogu prepoznati osobe ili predmete u području otvaranja i zatvaranja vrata. Svjetlosne rešetke se elegantno mogu integrirati u nosive stupove Vaše dvorišne ograde. Na taj način ste osigurali područje kretanja Vaših kliznih vrata.

Saznajte više o Hörmann dvorišnim pogonima, a o akcijskim modelima i mogućnostima obratite nam se s povjerenjem!

vaš dom zaslužuje najbolje

Kontakt

ADRESA:
Trnava I. 18,
10 040 Zagreb

tel: +385 1 6140 143
mob: +385 99 3535 001

e-mail: prodaja@vinea-centar.hr

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - petak: 09:30 - 17:00h
Subota: 08:00 - 13:00h
Nedjeljom i praznicima: NE RADIMO