Vrata za posebne ugradbene situacije i zahtjeve

vrata za posebne ugradbene situacije

Hörmann bočna sekcijska vrata idealno su rješenje za posebne situacije ugradnje. Ova se vrata otvaraju drugačije od krilno podiznih, sekcijskih i garažnih rolo vrata - ne prema gore, već u stranu. To je velika prednost kada primjerice mjesto pod stropom garaže služi za pohranu predmeta i treba ostati slobodno ili kad se vratno krilo zbog uvjeta na mjestu ugradnje (kosi krov, niski nadvoj, cijevi koje smetaju) ne može zaustavljati ili montirati ispod stropa.

Sendvič paneli debljine 42 mm ispunjeni PU pjenom oduševit će Vas vrlo dobrom zvučnom i toplinskom izolacijom, a jednako tako i izrazita stabilnost vratnog krila i ugodno mirno kretanje.

Zašto odabratiHörmanngaražna vrata?

"Ugled treba zaslužiti."

                           August Hörmann

Motivi za bočna sekcijska vrata

Svoja vrata izaberite između sedam motiva vrata - od elegantnih M i L-žljebića, preko klasičnih kazeta do ekskluzivnih dizajnerskih motiva s ostakljenjima i aplikacijama od plemenitog čelika.

M -žljeb

RAL 9016 prometno bijela boja

m zlijeb motiv

L-žljeb

Na slici desno Titan Metallic CH 703

L zlijeb motiv

Kazeta

U površini Decograin Zlatni hrast

 

Dizajnerski motiv L žlijeba

L žlijeb - motiv 461 u nijansi CH 703

Površine bočno kliznih sekcijskih vrata

Oblikujte svoja garažna vrata baš onako kako želite. Kako bi Vaša vrata što dulje lijepo izgledala, površina vrata optimalno je zaštićena od hrđe. Kapi kiše jednostavno klize niz vruće pocinčani materijal i kvalitetan obostrani temeljni premaz od poliestera.

Decograin

Decograin površine s UV otpornim plastičnim slojem folije, Vašim sekcijskim vratima daju vjeran, markantan izgled drveta odnosno plemenitu eleganciju ostvarenu antracit metalik bojom. Možete odabrati neki od pet prirodnih drvenih dekora ili elegantan metalik dekor.

Silkgrain

Svilenkasta Silkgrain površina svojim je plemenitim izgledom vrata prvi izbor moderne arhitekture. Osim toga, 50 % deblji vanjski lim povećava lamelama stabilnost i omogućuje mirniji hod. Ovu površinu možete naručiti u prometno bijeloj boji RAL 9016, u 15 preporučenih boja ili RAL boji po izboru.

Sandgrain

Fino strukturirana površina posebno je prikladna za moderne kuće i one investitore koji su svjesni odnosa cijene i kvalitete te je dostupna u prometno bijeloj boji (RAL 9016) kao i u 3 preporučene boje.

Woodgrain

Povoljne, robusne površine s vjernim uzorkom drveta mogu se bez ikakvih problema doraditi malim urezima. Ovu površinu možete naručiti u prometno bijeloj boji RAL 9016, u 15 preporučenih boja ili RAL boji po izboru.

Dobri razlozi za Hörmann garažna sekcijska vrata

Lagana, mirna, precizna

lagana i precizna vrataPaneli debljine 42 mm ispunjeni PU ispunom precizno su vođeni s gornje strane uz pomoć dvostrukog seta kotačića, a s donje strane sa zaobljenom podnom vodilicom. Kako je na oba kraja konstrukcija otvorena, podna vodilica se vrlo jednostavno može očistit.

Saznajte više o Hörmann bočno kliznim garažnim vratima, a o akcijskim modelima i mogućnostima obratite nam se s povjerenjem!

vaš dom zaslužuje najbolje

Kontakt

ADRESA:
Trnava I. 18,
10 040 Zagreb

tel: +385 1 6140 143
mob: +385 99 3535 001

e-mail: prodaja@vinea-centar.hr

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - petak: 09:30 - 17:00h
Subota: 08:00 - 13:00h
Nedjeljom i praznicima: NE RADIMO