Sigurna i praktična garažna sekcijska vrata!

garažna sekcijska vrata

Odavno je prošlo vrijeme jednoličnih, nefunkcionalnih metalnih vrata. U međuvremenu, na tržištu se pojavio velik izbor sekcijskih vrata koja objedinjuju funkciju, izgled i sigurnost.

Pri kupnji novih garažnih sekcijskih vrata trebate obratiti pažnju na neke od sljedećih karakteristika i prednosti. Garažna sekcijska vrata otvaraju se okomito i zaustavljaju ispod stropa, tako da štede prostor. Ovakva konstrukcija omogućava maksimalnu iskoristivost prostora u garaži i ispred nje. Garažna sekcijska vrata mogu se ugraditi u svaki otvor garaže i pružaju do 14 cm veću širinu prolaza od krilno podiznih vrata. Ujedno su i optimalno izolirana sa sve četiri strane trajno elastičnom i na vremenske uvijete otpornom brtvom.

Priuštite si ovakav komfor!

Zašto odabratiHörmanngaražna vrata?

"Ugled treba zaslužiti."

                           August Hörmann

Odaberite odgovarajući tip vrata

S izoliranim garažnim sekcijskim vratima LPU 67 Thermo i LPU 42 ostvarit ćete jako dobru toplinsku izolaciju, veću stabilnost i mirnije kretanje vrata.

A ako izgled Vaše kuće određuje izvedba od drva, tada su za Vas idealan izbor Hörmann sekcijska vrata s ispunom od masivnog drva, tip LTH 42.

LPU 67 Thermo

LPU 67 Thermo

LPU 42

LPU 42

LTH 42

LTH 42

Motivi za čelična garažna sekcijska vrata LPU 67 Thermo i LPU 42

S – žlijeb

Motiv dostupan u LPU 42 Woodrain površini u raznim bojama i dekorima.

s zlijeb motiv

M - žlijeb

Motiv dostupan u LPU 67 Thermo i LPU 42 izvedbi te u svim površinama osim Micrograin-a.

s zlijeb motiv

L – žlijeb

Motiv dostupan u svim površinama LPU 67 Thermo i LPU 42.

L zlijeb motiv

D - žlijeb

Motiv dostupan u Silkgrain površini LPU 42.

T - žlijeb

Motiv dostupan u Silkgrain površini LPU 42 uz mnogobrojne dodatke.

L zlijeb motiv

Površine LPU 67 Thermo i LPU 42

Duragrain

Duragrain Inovativni postupak digitalnog tiska i završni sloj čvrstog zaštitnog laka zaslužni su za trajno lijepi izgled vrata koji je otporan na ogrebotine. S Duragrain površinom možete dobiti izgled betona, hrđe ili prirodnog kamena.

Decograin

Decograin površine s UV otpornim plastičnim slojem folije, Vašim sekcijskim vratima daju vjeran, markantan izgled drveta odnosno plemenitu eleganciju ostvarenu antracit metalik bojom. Možete odabrati neki od pet prirodnih drvenih dekora ili elegantan metalik dekor.

Silkgrain

Svilenkasta Silkgrain površina svojim je plemenitim izgledom vrata prvi izbor moderne arhitekture. Osim toga, 50 % deblji vanjski lim povećava lamelama stabilnost i omogućuje mirniji hod. Ovu površinu možete naručiti u prometno bijeloj boji RAL 9016, u 15 preporučenih boja ili RAL boji po izboru.

Sandgrain

Fino strukturirana površina posebno je prikladna za moderne kuće i one investitore koji su svjesni odnosa cijene i kvalitete te je dostupna u prometno bijeloj boji (RAL 9016) kao i u 3 preporučene boje.

Woodgrain

Povoljne, robusne površine s vjernim uzorkom drveta mogu se bez ikakvih problema doraditi malim urezima. Ovu površinu možete naručiti u prometno bijeloj boji RAL 9016, u 15 preporučenih boja ili RAL boji po izboru.

Garažni motori

Tko rado po nevremenu ili usred noći izlazi iz auta kako bi otvorio garažu?

mobitel

S Hörmann motorom za garažna vrata uvijek imate slobodan put, jer brzo, praktično i sigurno daljinskim upravljačem iz automobila možete otvoriti svoja garažna vrata. Hörmann nudi inovativna rješenja počevši od praktičnog i brzog SupraMatic motora, povoljnog ProMatic motora te ProMatic Akku baterije - motora za garaže bez strujnog priključka.

Bežični sustav BiSecur standardna je oprema svih motora za garažna vrata. Bežični sustav BiSecur s kontrolom statusa oduševit će Vas jedinstvenim praktičnim i sigurnosnim funkcijama, a jednako tako i daljinski upravljač vrhunskog dizajna i visokog sjaja.

Ako svojim garažnim vratima želite upravljati i preko pametnog telefona tada je najnovija generacija Supramatic pogona pravi odabir za Vas. Besplatno preuzmite svoju Hörmann BlueSecur aplikaciju s Google Play-a i App Store-a i putem Bluetootha-a upravljajte svojim vratima. Odgovarajući prijemnik već je integriran u pogon Hörmann SupraMatic i opcijski je dostupan za ProMatic pogon.

HCP sučelje integrirano u svaki Hörmann pogon omogućuje i umrežavanje s vanjskim sustavima pametnih kuća poput Homematic-a i Delta Dore-a * ili odaberite Hörmann BiSecur Gateway i upravljajte Vašim Hormann proizvodima čak i ako ste na drugom kraju svijeta.

*s dodatnom opremom

Supramatic

 

S novom serijom Supramatic pogona, Vaša garažna sekcijska vrata otvaraju se brže što je primjerice prednost ako živite na prometnoj ulici. Zahvaljujući standardnom Bluetooth prijemniku, vratima možete upravljati i putem aplikacije Hörmann BlueSecur. Tako na svom pametnom telefonu uvijek imate dodatni daljinski upravljač. Glava motora osigurava ravnomjerno osvjetljenje garaže energetski učinkovitom LED rasvjetom. Poklopac od nehrđajućeg čelika daje plemenit, ekskluzivan dizajn. Uz to, SupraMatic odlikuje posebno niska potrošnja energije, a u stanju mirovanja troši manje od 1 W. Po želji, pogon se može umrežiti i s vanjskim sustavima pametnih kuća.

Promatic

S novom serijom Supramatic pogona, Vaša garažna sekcijska vrata otvaraju se brže što je primjerice prednost ako živite na prometnoj ulici. Zahvaljujući standardnom Bluetooth prijemniku, vratima možete upravljati i putem aplikacije Hörmann BlueSecur. Tako na svom pametnom telefonu uvijek imate dodatni daljinski upravljač. Glava motora osigurava ravnomjerno osvjetljenje garaže energetski učinkovitom LED rasvjetom. Poklopac od nehrđajućeg čelika daje plemenit, ekskluzivan dizajn.Uz to, SupraMatic odlikuje posebno niska potrošnja energije, a u stanju mirovanja troši manje od 1 W. Po želji, pogon se može umrežiti i s vanjskim sustavima pametnih kuća.

Saznajte više o Hörmann garažnim pogonima.

Dobri razlozi za Hörmann garažna sekcijska vrata

Moderna vrata za uštedu energije

moderna vrata za uštedu energijeIzolirana sekcijska vrata posebno preporučujemo za garaže koje su izravno spojene s kućom. Osim LPU 42 s vrlo dobrom toplinskom izolacijom, LPU 67 Thermo nudi sve, što se danas očekuje od moderne gradnje i modernizacije: izvanredna toplinska izolacija zahvaljujući toplinski izoliranim lamelama [1]; dobra izolacija prostora između lamela zahvaljujući dvostrukoj brtvi [2] i opcionalni podni nastavak s dvostrukom podnom brtvom, koja također izjednačava neravnine u podu i smanjuje gubitak energije.

 

hormann

 

 

Saznajte više o Hörmann garažnim sekcijskim vratima, a o akcijskim modelima i mogućnostima obratite nam se s povjerenjem!

vaš dom zaslužuje najbolje

Kontakt

ADRESA:
Trnava I. 18,
10 040 Zagreb

tel: +385 1 6140 143
mob: +385 99 3535 001

e-mail: prodaja@vinea-centar.hr

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - petak: 09:30 - 17:00h
Subota: 08:00 - 13:00h
Nedjeljom i praznicima: NE RADIMO