Neka Vaša vrata otvara kvaliteta lijepog dizajna!

kvaliteta lijepog dizajna

Sve što kažemo doprinosi izvornosti: kvaliteta i sigurnost, izgled i udobnost te do savršenstva dovedena tehnika. U svakim Hörmann krilno podiznim vratima leži znanje i iskustvo u izradi garažnih vrata i to dulje od 50 godina. Obzirom na veliki izbor motiva sigurno ćete i za svoju kuću pronaći željena vrata.

Čelični motivi serijski su dostupni u posebno povoljnoj prometno bijeloj boji, u 7 cijenom preporučenih boja kao i u oko 200 boja prema RAL karti (ovdje su izuzete boje s efektom perle, svjetleće boje i metalik boje). Masivna drvena vrata dostupna su od smreke i jele.

Za gotovo svaki motiv vrata na raspolaganju su Vam odgovarajuća bočna vrata Hörmann. Na taj način dvorišna i garažna vrata tvore jednu lijepu cjelinu.

Krilno podizna Berry vrata ispitana su i certificirana prema visokim zahtjevima sigurnosti Europske norme 13241-1. U popisu za provjeru sigurnosti možete provjeriti da li Vaša stara garažna vrata ispunjavaju aktualne sigurnosne norme prema EU.

Pregled najčešće odabranih motiva za krilno podizna vrata

Motiv 902

Prometno bijela RAL 9016 boja.

motiv 902

Motiv 973

Na slici desno površina Decograin u dekoru zlatni hrast.

motiv 937

Motiv 990

Na slici lijevo zelena RAL 6009

garazni motiv990 izgled vrata

Dobri razlozi za Hörmann krilno podizna vrata

Kompletno zaštićeno zahvaljujući pametnim detaljima

zaštićena vrataPrimjer za opremu visoke sigurnosti krilno podiznih vrata su fleksibilni zaštitni poklopci preko vlačnih poluga i fleksibilne plastične letvice između krila vrata i okvira. One sprječavaju opasnost nehotičnog gnječenja ili uplitanja. Ovako visoke standarde sigurnosti imaju isključivo Hörmann krilno podizna vrata.

 

hormann

 

 

Saznajte više o Hörmann krilno podiznim vratima, a o akcijskim modelima i mogućnostima obratite nam se s povjerenjem!

vaš dom zaslužuje najbolje

Kontakt

ADRESA:
Trnava I. 18,
10 040 Zagreb

tel: +385 1 6140 143
mob: +385 99 3535 001

e-mail: prodaja@vinea-centar.hr

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - petak: 09:30 - 17:00h
Subota: 08:00 - 13:00h
Nedjeljom i praznicima: NE RADIMO