Neka Vaša vrata otvara kvaliteta lijepog dizajna!

rolo vrata hormann

Rolo vrata i stropna rolo vrata otvaraju se okomito i trebaju vrlo malo prostora u garaži. Ovakvom konstrukcijom pružaju maksimalnu mogućnost korištenja prostora u garaži i ispred nje. Kod oblika garažnog otvora prilikom ugradnje, nije bitno izgleda li četvrtasto, ukošeno, ima li segmente ili zaobljen luk. Kako bi Vaša vrata bila optimalno usklađena s arhitekturom Vaše kuće, nudimo Vam rolo vrata RollMatic i stropna vrata RollMatic OD različitog izgleda. Za prirodni izgled odaberite jedan od dva dizajna u drvu, Decograin ili Decopaint površini. Za posebno plemenit izgled vrata preporučuje se nova nijansa boje Noir 2100 Sablé antracit metalik.

Naravno, uz rolo vrata pronađite i izgledom ujednačena bočna vrata.

Garažna vrata Rollmatic

Rolo vrata RollMatic puna su inovativnih detalja, koji imaju samo jednu svrhu: pružiti Vam više sigurnosti i udobnosti. Od izrazito jednostavne ugradnje do zrelih sigurnosnih patenata ovaj se koncept provlači kao crvena nit kroz sve aspekte proizvoda. Serijski motor postavljen je izvan obloge od osovine te ga je stoga lako održavati. Integrirano lagano pokretanje i lagano zaustavljanje motora jamči mirno kretanje vrata i time čuva Vaša vrata. Obzirom na uravnotežene opruge i pouzdanu automatiku isključivanja, dodatno osiguranje ruba zatvaranja postaje suvišno.

garažna vrata rollmatic

Stropna vrata Rollmatic OD

Stropna vrata RollMatic OD štede prostor te su kao takva idealna za modernizaciju. Uska konstrukcija stropnih vrata omogućava ugradnju čak i kada je prostor u garaži vrlo oskudan. Kompaktna konstrukcija zahtjeva samo 60 mm nadvoja i moguće ju je ugraditi u gotovo svaku garažu.

Serijski motor ProMatic može se po izboru postaviti na desnu ili lijevu vodoravnu vodilicu, budući da nije potreban dodatni nagib.

S opcionalno dostupnim motorom SupraMatic, stropna vrata se otvaraju brže se u garažu može ući izravno s ceste. Ujedno se nećete odreći udobnih funkcija poput dodatne visine otvaranja, primjerice kod prozračivanja garaže, kao i rasvjete motora kojom zasebno možete upravljati pomoću svog daljinskog upravljača.

garažna vrata rollmatic

Dobri razlozi za Hörmann rolo garažna vrata

Pouzdano izjednačavanje težine

izjednačavanje težineSustav izjednačavanja utega koji nije integriran u vodilice potpomaže motoru kod otvaranja i zatvaranja vrata čime se štiti mehanika motora. Višestruki paket opruga i dvostruko žičano uže, osiguravaju vratno krilo od pada pri bilo kojoj poziciji. Za slučaj otvaranja u nuždi, vrata se vrlo lagano mogu rukom otvoriti. Kod rolo vrata ručkica je obavezna oprema.

 

hormann

 

 

vaš dom zaslužuje najbolje

Kontakt

ADRESA:
Trnava I. 18,
10 040 Zagreb

tel: +385 1 6140 143
mob: +385 99 3535 001

e-mail: prodaja@vinea-centar.hr

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - petak: 09:30 - 17:00h
Subota: 08:00 - 13:00h
Nedjeljom i praznicima: NE RADIMO