Komarnici

Komarnici su idealno rješenje za učinkovito i jednostavno sprječavanje ulaska komaraca i ostalih insekata u prostorije. Prikladni su za stambene i poslovne prostorije gdje omogućuju nesmetan prolaz zraka kroz otvorene prozore ili vrata.

Zahvaljujući raznim tipovima, dimenzijama i načinima montaže, komarnici su postali uobičajeni na svim vrstama prozora i vrata. Sastavljeni su od aluminijskih profila i plastificirane sive (fiberglass) mrežice koja je UV stabilna i otporna na vanjske utjecaje. Jednostavni su za korištenje djeci i starijim osobama. Kada su naši najmlađi u blizini, pripazite jer uvijek postoji mogućnost od neželjenog pada.

Izaberite između fiksnih, rolo ili plisiranih komarnika i zaštiti Vaš dom od neželjenih posjeta.

Fiksni komarnici

Fiksni komarnici su trenutno najjednostavnije i najpovoljnije rješenje za zaštitu od insekata. Preporučujemo ih na prozorima koji nisu često u upotrebi i gdje ne trebate imati pristup vanjskoj prozorskoj klupčici. Odlikuju se trajnošću te jednostavnom demontažom i montažom.

U ponudi imamo fiksne komarnike u bijeloj, antracit sivoj i tamno smeđoj boji i dekoru zlatni hrast.

Kako do dimenzije koja Vama treba? Zapravo, odgovor je vrlo jednostavan. Otvorite Vaš prozor, izmjerite širinu i visinu od gume do gume, a ostalo prepustite nama. Kad je Vaš komarnik spreman za upotrebu, jednostavno ga kopčama zakačite za prozorsku gumu i onemogućite ulazak insektima.

Rolo komarnici

Ova vrsta komarnika, bila samostojeća ili integrirana u vanjska sjenila, najzastupljenija je i najpraktičnija za upotrebu na prozorskim otvorima. Ako ga naručujete zajedno s roletama, tada se mrežica integrira u kutiju od rolete i s vanjske strane se postavljaju duple vodilice s četkicama.

Ako već imate postojeće rolete ili jednostavno želite samo komarnik na prozoru, tada je rolo komarnik pravi izbor za Vas. Rolo komarnik se rola u svoju aluminijsku kutiju dimenzije 45x45 mm i samo jednim potezom podižete i spuštate Vaš komarnik, ovisno o potrebi. U zimskom periodu kada Vam više nije potreban, ostaje zaštićen u svojoj kutiji do ponovne upotrebe.

Uz svaki rolo komarnik dolaze i aluminijske vodilice s četkicama i zadnja završna letvica. Jednostavnim klik sistemom spustite Vaš komarnike i sačuvajte Vaš dom od insekata.

Plisirani ili plise komarnici

Plisirani komarnici su vrlo popularno rješenje kod kliznih stijena i balkonskih vrata. Jednostavno rukovanje komarnikom s unutarnje ili vanjske strane, štiti Vaš prostor od raznih insekata. Komarnik se pomiče lijevo i desno jednostavnim potiskom te ga možete zaustaviti u bilo kojem položaju. Odlikuje ga mogućnost naknadne ugradnje između vodilice od rolete i prozora ili na samu vodilicu od rolete. Izrađen je od aluminijskog profila i izdržljivog mehanizma plisirane mrežice, a otvarati se može horizontalno ili vertikalno. Provedite ugodnu večer s društvom na svojoj terasi bez straha da su komarci ušli u Vašu sobu.
vaš dom zaslužuje najbolje

Kontakt

ADRESA:
Trnava I. 18,
10 040 Zagreb

tel: +385 1 6140 143
mob: +385 99 3535 001

e-mail: prodaja@vinea-centar.hr

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - petak: 09:30 - 17:00h
Subota: 08:00 - 13:00h
Nedjeljom i praznicima: NE RADIMO