PVC stolarija za Vaš dom!

Posljednjih godina PVC stolarija nameće se kao optimalan odabir prilikom izgradnje ili adaptacije stambenog i/ili poslovnog prostora. Osim estetskog izgleda, nova PVC stolarija mora zadovoljiti i druge kriterije kao što su bolja zvučna i toplinska izolacija, funkcionalnost i ekonomičnost. PVC stolarija je jednostavna za održavanje, a čvrstoća i kvaliteta naših profila garantiraju dugotrajnost i isplativost. Sva naša stakla u standardu dolaze s LOW-E premazom punjena plinom argonom što doprinosi uštedi energije do čak 70 %.

Kod PVC stolarije, bijela boja je standardna i već je godinama omiljena kod kupaca – odgovara u interijeru i eksterijeru i gotovo bilo koju boju fasade odabrali, bijela boja se jednostavno uklopi. U zadnje vrijeme, trend u modernoj arhitekturi je antracit dok je kod klasičnih objekata iznimno popularan drvo dekor.

Visokokvalitetna folija na Vašoj novoj PVC stolariji služi i kao dodatni zaštitni sloj protiv vremenskih utjecaja što omogućuje da Vaša PVC stolarija sačuva svoju ljepotu dugi niz godina.

A što ako se Vaša PVC stolarija ošteti?

U pravilu ako se pridržavate svih uputa o održavanju PVC stolarije, Vaša stolarija se ne može oštetiti. Ako kojim slučajem i dođe do oštećenja, isto će biti gotovo jedva vidljivo s obzirom da su profili i s unutarnje strane u jednakoj ili približno sličnoj boji, za razliku od većine drugih proizvođača.

U našoj ponudi, osim bijele boje, potražite i dekore antracit, zlatni hrast i tamni orah. Naravno, svi dekori dostupni su i u kombinaciji s bijelom bojom iznutra.

U našoj ponudi možete pronaći:

salamander bluevolution 82 md
salamander brgmann ad 73

Kontakt

ADRESA:
Trnava I. 18,
10 040 Zagreb

tel: +385 1 6140 143
mob: +385 99 3535 001

e-mail: prodaja@vinea-centar.hr

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - petak: 09:30 - 17:00h
Subota: 08:00 - 13:00h
Nedjeljom i praznicima: NE RADIMO