Rolete

Rolete su trenutno najzastupljenija i najpraktičnija sjenila s kojim dobivate potpuno zatamnjen prostor, zaštitu od sunca i neželjenih pogleda. S ugradnjom sustava roleta dobivate dodatno i zvučnu i toplinsku izolaciju te dodatno štitite Vašu stolariju.

Visina kutija od roleta ovisi prvenstveno o tipu rolete, odnosno da li se radi o unutarnjoj ili vanjskoj kutiji. U pravilu s roletama nikad ne možete pogriješiti, a ako ih niste odmah isplanirali uvijek postoji mogućnost i naknadne ugradnje.

U našoj ponudi pronađite klasične PVC i ALU rolete u nekoliko boja i dekora. Izaberite da li će se Vaše rolete podizati klasično na gurtnu ili preko elektropogona (na tipkalo ili daljinski upravljač). Dodatna mogućnost je i ugradnja rolo komarnika u kutiju gdje sprječavate ulazak insekata u Vaš dom.

Kod izbora roleta najvažnije je izabrati odgovarajući tip kutije, paziti da je kutija dodatno izolirana stiropor pločama, ukoliko ista u njih ide i da odaberete prave lamele.

Naša preporuka su svako ALU lamele. U odnosu na PVC lamele, aluminijske lamele su čvršće, dugotrajnije i kvalitetnije. Punjene su poliuretanskom pjenom, ne pucaju, a boja im je postojana dugi niz godina.

vaš dom zaslužuje najbolje

Kontakt

ADRESA:
Trnava I. 18,
10 040 Zagreb

tel: +385 1 6140 143
mob: +385 99 3535 001

e-mail: prodaja@vinea-centar.hr

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - petak: 09:30 - 17:00h
Subota: 08:00 - 13:00h
Nedjeljom i praznicima: NE RADIMO