Ulazna vrata za kuću

Ulazna vrata najčešće prvo primijetimo kada pogledamo nečiju kuću. Ona su svojevrsno ogledalo našeg stila, ukusa i preferenca.

U današnje vrijeme postoje razne mogućnosti izvedbe, dizajna, boja i stila te se trendovi mijenjaju na svakodnevnoj bazi. Za koju god se izvedbu odlučili, u konačnici je najbitnije da se Vama sviđaju jer ćete dugo uživati u njima.

Vinea centar Vam nudi jako puno mogućnosti izvedbe ulaznih vrata renomiranih svjetskih proizvođača.

U Vinea centru možete izabrati između PVC, čeličnih i aluminijskih vrata.

PVC ulazna vrata za kuću uglednog njemačkog proizvođača Salamander odlikuju se svojim 6-komornim BluEvolution profilom. Savršeno optimiziran sustav koji odlično štedi energiju i poznat je kao idealno rješenje za niskoenergetske i pasivne kuće. 82mm ugradbene dubine, 6-komorni profil s tri izolacijske brtve i mogućnošću debljine stakla od 24mm, 36mm i 44mm dostupan je u bojama: bijeloj, antracit, zlatni hrast i tamni orah.

Hörmann aluminijska i čelična aluminijska vrata u mnogočemu prednjače ispred ostalih proizvođača. Prednosti koje će Vas oduševiti na ovim vratima su svakako izvrsna zvučna i toplinska izolacija, visoka razina sigurnosti te izvrsna stabilnosti. kućna vrata i nakon puno godina izgledaju kao nova, a osim toga pružaju brojne mogućnosti odabira po pitanju tehničke opreme i dizajna. Kao dokaz kvalitete za koju ovaj proizvođač jamči, dobivate 5 godina jamstva na Thermo 65 kućna vrata i gotovo 10 godina na Thermo Carbon i Thermo Safe vrata.

INOTHERM aluminijska vrata za kuću su moderna i kvalitetna inačica ulaznih vrata koja je u zadnjih par godina doživjela procvat i prepoznavanje na našim prostorima. Protuprovalna zaštita koja se planski razvija potkrijepljena je i razvojem najnovijih tehnologija ovog proizvođača. Vanjska i unutarnja ploča debljine 3mm, trodijelne sigurnosne šarke,  sigurnosno staklo natprosječne debljine 6 mm otporno na udarce, sigurnosna ključanica sa zaključavanjem u 5 točaka s dodatnim okovima i kukom, sigurnosni cilindar koji omogućava istovremeno otključavanje s obiju strana i vanjska sigurnosna rozeta koja štiti područje cilindra od bušenja samo su neki od aduta koje ćete dobiti sa svojim vratima ukoliko se odlučite za ovog proizvođača.

Uz sva ulazna vrata postoje dodatne mogućnosti i oprema kao što su cilindri, rozete, rukohvati, kvake i ostalo kojima možete upotpuniti sam vizualni izgled i uživati u njihovoj kvaliteti i izgledu još dugi niz godina.

Kontakt

ADRESA:
Trnava I. 18,
10 040 Zagreb

tel: +385 1 6140 143
mob: +385 99 3535 001

e-mail: prodaja@vinea-centar.hr

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - petak: 09:30 - 17:00h
Subota: 08:00 - 13:00h
Nedjeljom i praznicima: NE RADIMO